Natural sea water soap

€ 4,00
Inclusief belasting Levering in 3 tot 4 dagen

Onze zeewaterzeep is een pekelzeep verrijkt met geitenmelk. De zeep is vervaardigd met een oplossing van 20% Atlantisch zeezout.

Zeemodder wordt al duizenden jaren gebruikt als ingrediënt voor de huidverzorging. Zeewater is rijk aan minerale zouten (natrium, calcium, kalium, enz.) en sporenelementen (zink, jodium, chroom, mangaan, enz.).

Zeewaterbaden zorgen voor een goede hydratatie van de huid. Door de drainerende werking van zeezout worden gifstoffen geëlimineerd, ons immuunsysteem wordt geboost. De huid is stralend!

Huidaandoeningen die baat hebben aan pekelzeep zijn acne, dermatitis, bacteriële of schimmelinfecties van de huid en problemen met de lichaamsgeur. Onze pekelzeep is een zacht reinigingsmiddel en kan helpen de huid te ontgiften. Het exfolieert niet.

Aantal
In voorraad

Kenmerken: verrijking van 8% voor een verzorgde huid. 100% artisanale vervaardiging en natuurlijk. Zonder palmolie.

Geschikt voor het hele gezin

Aanbevelingen: in geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met water. Niet innemen.

Gewicht: 90g

Ingrediënten: Verzeepte oliën (Olijfolie*, kokosolie*, ricinusolie, cacaoboter*, distelolie), geitenmelk, Atlantisch zeezout, glycerine.

Etherische olië van lavendel*

* van biologische oorsprong

Deze zepen zijn 100% natuurlijk vervaardigd en met de hand gemaakt in kleine loten. De vorm, de leur, de geur, de grootte en uiterlijk van iedere zeep is uniek en verschilt van lot tot lot. De zepen worden natuurlijk geparfumeerd met etherische oliën waardoor de geur minder sterk is en zich niet ontwikkelt bij gebruik. 

Hou uw zeep droog wanneer u deze niet gebruikt. Op deze manier gaat de zeep een langere tijd mee en blijft deze hard.

20190222

Downloaden

Garantie de qualité

Downloaden (240.01k)

Kwaliteitsgarantie

Downloaden (190.07k)
Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.